Informatie

Bedrijfsreportage

Laat zien wat je bedrijf te bieden heeft en geef het een professioneel gezicht. Je ontvangt een uitgebreide serie foto’s met daarin sfeerfoto’s van de werkzaamheden, professionele zakelijke portretten, mooie foto’s van de producten. Je kunt deze foto’s gebruiken in alle communicatie-uitingen.

Wat krijg je?

Je hebt straks een uitgebreide serie foto’s voor je social media, website, nieuwsbrief maar ook voor offline media als ene brochure of jaarverslag etc.

Hoe ga ik te werk?

In een bedrijfsreportage maak ik foto’s van de medewerkers, producten, medewerkers die bezig zijn met hun werkzaamheden, het bedrijfspand. Alle foto’s vertellen samen het verhaal van het bedrijf.

Ik maak de bedrijfsreportage bij je op de bedrijfslocatie. Desgewenst kan ik ook een mobiele studio meenemen voor bijvoorbeeld zakelijke portretten van jou en je medewerkers.

prijzen en pakketten

Ik werk met een uurtarief van €125,- (excl BTW).
Daarnaast reken ik een prijs per foto voor de professionele beeldbewerking die zorgt voor optimale beelden. Voor deze prijs ontvang je alle beelden standaard copyrightvrij en in hoge kwaliteit via WeTransfer. Hoe meer foto’s je afneemt, hoe goedkoper de prijs per foto in verhouding wordt. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om een bedrijfsreportage te combineren met bijvoorbeeld zakelijk portretten. Je bepaalt achteraf hoeveel foto’s je wilt afnemen door voor 1 van de volgende pakketten te kiezen:

Pakket1

1-5 foto's
30 Per foto
  • Foto in hoge resolutie bruikbaar voor zowel printmedia als online media
  • Copyrightvrij en dus vrij te gebruiken

Pakket 2

6-10 foto's
28 Per foto
  • Foto in hoge resolutie bruikbaar voor zowel printmedia als online media
  • Copyrightvrij en dus vrij te gebruiken
favoriet

Pakket 3

10-20 foto's
26,50 Per foto
  • Foto in hoge resolutie bruikbaar voor zowel printmedia als online media
  • Copyrightvrij en dus vrij te gebruiken
Faq

meest gestelde vragen

Voor de bovengenoemde tarieven ontvang je de gewenste foto’s in de hoogste resolutie digitaal. Deze kun je gebruiken voor al je offline – en online communicatie. Denk aan een brochure, folder, publicatie in een magazine etc maar ook voor je website, nieuwsbrief en social media etc.

Heb je de foto’s uitsluitend nodig voor online media als website, nieuwsbrief of social media?  Dan is het ook mogelijk om beelden in internetresolutie af te nemen. Hiervoor geldt een iets lager tarief:

1-5 foto’s:          €22,- per foto
6-10 foto’s:       €20,– per foto
10-20 foto’s:     € 18,50 per foto